خصوصیات مشترک کسب و کارهای موفق

خصوصیات مشترک کسب و کارهای موفق مقاله عمومی

تاریخ : ۱۳۹۷/۱۰/۲۶
بدون در نظر گرفتن تعریفی مشخص از موفقیت، تعداد زیادی خصوصیت وجود دارد که در میان اشخاص موفق در کسب و کار مشترک است. هر فعالیتی الزاماتی دارد که برای رسیدن به موفقیت در آن باید به آنها توجه شود، اگر شما می خواهید در کسب و کار موفق باشید فرمول متفاوت است. الزامات قطعی وجود دارند که باید شناخته، پیاده سازی و مدیریت شوند تا کسب و کار شما به موفقیت برسد. بایدهای زیادی وجود دارند اما این مقاله شامل مهم ترین آنهاست که برای آغاز، پیشبرد و رشد یک کسب و کار کوچک سود آور، ضروری هستند.

بدون در نظر گرفتن تعریفی مشخص از موفقیت، تعداد زیادی خصوصیت وجود دارد که در میان اشخاص موفق در کسب و کار مشترک است. 

هر فعالیتی الزاماتی دارد که برای رسیدن به موفقیت در آن باید به آنها توجه شود،  اگر شما می خواهید در کسب و کار موفق باشید فرمول متفاوت است. الزامات قطعی وجود دارند که باید شناخته، پیاده سازی و مدیریت شوند تا کسب و کار شما به موفقیت برسد. بایدهای زیادی وجود دارند اما این مقاله شامل مهم ترین آنهاست که برای آغاز، پیشبرد و رشد یک کسب و کار کوچک سود آور، ضروری هستند.

 

۱. چیزی را انجام دهید که از ان لذت می برید.

اگر از کاری که انجام می دهید رضایت شخصی داشته باشید ثبات و لذت قسمتی از کارتان می شود. بنابراین اگر از کارتان لذت نبرید، به طور یقین تأثیر سوء در کسب و کار موفق شما خواهد گذاشت. 

 

۲. کاری که انجام می دهید را جدی بگیرید.

اگر به کاری که انجام می دهید، محصول یا خدمتی که ارائه می کنید حقیقتاً باور نداشته باشید، نمی توانید توقع داشته باشید موفق و کار آمد باشید. بسیاری از صاحبان کسب و کارهای کوچک موفق نمی شوند چون آنرا به اندازه کافی جدی نمی گیرند، به راحتی از مسیر اصلی منحرف می شوند، با انگیزه نیستند و خطر نمی کنند. 

 

۳. همه چیزرا برنامه ریزی کنید.

برنامه ریزی هر جنبه از کسب و کار کوچک نه تنها یک الزام است، بلکه عاداتی ایجاد می کند که هر صاحب کسب و کار باید آنها را توسعه، پیاده سازی، و حفظ کند. 

 

۴. پول خود را عاقلانه مدیریت کنید.
شاهرگ حیاتی هر کسب و کار جریان پول نقد است. آن را برای خرید موجودی، پرداخت هزینه ی خدمات، ترویج و بازاریابی کسب و کارتان، تعمیر و جایگزین کردن ابزار و تجهیزات، و هزینه های شخصی به طوری که بتوانید به کار خود ادامه دهید نیاز دارید. بنابراین، تمام صاحبان کسب و کارهای کوچک باید تبدیل به مدیران عاقل برای خرج کردن پول شوند تا اطمینان حاصل شود که جریان پول نقد ادامه پیدا می کند و صورتحساب ها پرداخت می شود. دو جنبه برای مدیریت عاقلانه پول وجود دارد:
• پولی که از مشتریان در ازای کالاها و خدمات دریافت می کنید. (درآمد)
• پولی که صرف خرید موجودی، منابع، دستمزد و موارد دیگر مورد نیاز برای نگه داشتن کسب و کارتان می کنید. (هزینه)

 

۵. برای فروش تقاضا کنید. 
یک کارآفرین کسب و کار، باید همیشه به یاد داشته باشد که بازاریابی، تبلیغات، فعالیت های تبلیغاتی بدون در نظر گرفتن اینکه چقدر هوشمندانه، گران، یا هدفمند باشند کاملاً بی ارزش هستند مگر اینکه یک چیز تحقق یافته شده باشد و آن چیزی نیست جز تقاضای فروش. 

 

۶. به یاد داشته باشید همه چیز در مورد مشتری است.
کسب و کار شما در مورد محصولات یا خدمات که شما به فروش می رسانید نیست. قسمت اصلی کسب و کار شما در مورد قیمتی که برای کالاها و خدمات خود تعیین می کنید، نیست. کسب و کار شما در مورد رقابت با رقبا ضربه زدن به آنها هم نیست بلکه همه چیز در کسب و کار شما در مورد مشتریان است و در نهایت این مشتریان هستند که تصمیم خواهند گرفت کسب و کار شما رشدی عظیم کند یا متوقف شود. 

 

۷.  یک تصویر مثبت از کسب و کارتان بسازید.

شما یک لحظه گذرا برای ایجاد احساس مثبت و به یاد ماندنی در مردم در اختیار دارید. صاحبان کسب و کار باید برای ترسیم تصویر کسب و کاری حرفه ای در اذهان تلاشی آگاهانه داشته باشند. 

 

۹.  یک تیم درجه یک در کسب و کار خود بسازید

هیچ کس به تنهایی نمی تواند یک کسب و کار موفق را بسازد. این وظیفه ای است که نیاز به یک تیم دارد که به اندازه ی شما متعهد به کسب و کار و موفقیت آن باشند. تیم کسب و کار شما ممکن است شامل اعضای خانواده، دوستان و یا کارکنان باشد. البته مهم ترین اعضای تیم مشتریان تان خواهند بود. هریک یا همه ممکن است حرفی در چگونگی کسب و کار شما داشته باشند و نقشی در آینده ی کسب و کارشما ایفا کنند.

 

۱۰. به عنوان یک متخصص در کار خود شناخته شوید.
هنگامی که به یک مشکل بر می خورید، آیا به دنبال مشورت با هر شخصی خواهید بود و یا به دنبال یک متخصص در این زمینه برای کمک به حل مشکل خود هستید؟ بدیهی است که می خواهید دقیق ترین اطلاعاتی که می توانید را دریافت کنید. شما به طور طبیعی به دنبال یک کارشناس برای حل مشکل خود خواهید بود.  بنابر این هر چه بیشتر به عنوان یک متخصص در کار خود شناخته شوید افراد بیشتری به شما مراجعه می کنند و این در نهایت فرصت های شما برای فروش بیشتر را افزایش می دهد. 

 

۱۱. یک مزیت رقابتی در کسب و کار خود ایجاد کنید.
یک کسب و کار کوچک باید شامل یک پیشنهاد فروش منحصر به فرد و به طور واضح تعریف شده باشد. این چیزی بیش از پرسیدن این سوال حیاتی نیست: “چرا مردم برای خرید، محصول یا خدماتِ شما را به جای کسب و کار یکی از رقبا انتخاب می کنند؟” به عبارت دیگر، چه جنبه یا جنبه هایی شما را از سایر رقبا متفاوت و متمایز می سازد؟ خدمات بهتر، گارانتی طولانی تر، ساعات کار طولانی تر، گزینه های قابل انعطاف تر پرداخت، پایین ترین قیمت، خدمات شخصی، خدمات بهتر به مشتریان، بازگشت بهتر و سیاست های ارز و یا ترکیبی از این موارد؟

 

۱۲. جلب توجه کنید.
صاحبان کسب و کارهای کوچک نمی توانند زمان، پول و انرژی در فعالیت های تبلیغاتی را با هدف ایجاد آگاهی صرفاً از طریق قرار گرفتن در معرض نمایش و به طور مکرر و در بلند مدت، هدر دهند. اگر چنین عمل کنید خیلی قبل ازین که به اهدافتان برسید شکست می خورید. در عوض، هر فعالیت تبلیغاتی که در آن شرکت می کنید باید پولتان را به جیبتان برگرداند بنابراین می توانید همچنان به جلب کردن توجهات و رشد کارتان ادامه دهید.

 

۱۳. فن مذاکره حرفه ای را بیاموزید
بدون شک توانایی مذاکره موثر مهارتی است که هر صاحب کسب و کار کوچک باید برای کسب آن در حد عالی تلاش کند. در کسب و کار، مهارت در مذاکره، به طور روزانه استفاده می شود. به یاد داشته باشید که تسلط بر هنر مذاکره بدان معنی است که می توانید این مهارت خود را طوری پیاده کنید که در هر موقعیتی برنده باشید. این برنده شدن به این معنی است که هر دو طرف مذاکره در ان احساس پیروزی کنند و این زمینه ای برای ساخت یک رابطه ی طولانی مدت است.

 

۱۴. تعداد وظایف همزمان را محدود کنید.
بسیاری از صاحبین کسب و کارهای کوچک تا جایی که ممکن است وظایف مختلف را به عهده می گیرند. توانایی انجام چند کار، در واقع، یک صفت مشترک در میان کارآفرینان موفق است. در هر صورت، یک بار مجبور هستید بایستید و به فراتر از امروز نگاه کنید. تا آنچه در جهت منافع خودتان و کسب و کارتان است را در دراز مدت تعیین کنید. موفق ترین کارآفرینان می گویند که از زمانی که شروع به کار کردند می دانستند چه چیز خوب است و چه وظایفی باید به دیگران محول گردد.

 

۱۵. دائماً پیگیر باشید.
ارتباط مداوم، پیگیری و ارتباط متقابل با مشتریان، مخاطبان، و اتحاد های کسب و کار باید شعار هر صاحب کسب و کار خانگی جدید و یا قدیمی باشد. پیگیری ثابت و مداوم شما را قادر می سازد مخاطبین خود را به مشتری تبدیل کنید، ارزش هر فروش و تعداد خرید مشتریان موجود را افزایش دهید و روابط تجاری قوی با تأمین کنندگان و تیم کسب و کار اصلی خود ایجاد کنید. پیگیری به خصوص در ایجاد پایه ای در روابط با مشتریان موجود مهم است و در حقیقت کار واقعی پس از فروش شروع می شود. فروش یک محصول یا خدمات آسان است، اما حفظ مشتریان و برگشت مستلزم تلاش و کار است.

ایزوثریا

ایزوثریا

مشاوره و آموزش|مهندسی کیفیت|استانداردسازی |توسعه کسب و کار

اکانت ویژه ایزو ثریا

اکانت ویژه ایزو ثریا با عضویت ویژه به فایل های مخصوص اعضای ویژه دسترسی خواهید داشت و می توانید آنها را بدون محدودیت دانلود نمایید . با عضویت ویژه یک قدم از دیگران جلوتر خواهید بود .
اطلاعات بیشتر

ایزوثریا مقالات خدمات آموزشی
کارگاه های آموزشی یک روزه
کارگاه های آموزشی
سیستم مدیریت کیفیت
مدیریت ایمنی و بهداشت
صنایع غذایی و زیست محیطی
عمومی سیستم مدیریت
مهندسی کیفیت
دوره های فنی و حرفه ای
محصولات محصولات دانلودی بسته های آموزشی مشاوره سیستم های مدیریت سنجش رضایت مشتری | ISO10004 مشاوره و استقرار استاندارد ISO 10002 مشاوره و استقرار استاندارد ISO 9001:2015 لینک های ضروری صفحه نخست ثبت نام ورود به حساب کاربری

لطفا ابتدا به حساب کاربری خود وارد شوید.